Tekstgrootte

Onze slagerij

De familie Uit de Bosch is een echte slagersfamilie. Opa begon in 1936 op de Vischmarkt in Harderwijk een slagerij. De vader van Klaas Uit de Bosch opende in 1965 zijn slagerij in de Nassaulaan in Harderwijk. Daar was Klaas als vroeg te vinden. Klaas heeft van zijn vader het vak geleerd. Hij was een vakman in hart en nieren en hielp op zijn 75e nog mee.

Bekijk ons assortiment
Afbeelding Vleesspecialist Uit de Bosch
Afbeelding Vleesspecialist Uit de Bosch
Afbeelding Vleesspecialist Uit de Bosch
Afbeelding Vleesspecialist Uit de Bosch

Klaas en Katja

Klaas en Katja hebben elkaar leren kennen bij een slagerij waar zij beiden werkten. In 2000 hebben wij een samen een Keurslagerij overgenomen in Bussum. Het was hard werken in onze eigen zaak. Heel veel geleerd en vooral contact met de klanten over lekkere specialiteiten en lekker eten vergeten wij nooit.

Van Keurslager tot Vleesspecialist
In 2007 konden wij een droom in vervulling laten gaan. Wij zijn lang op zoek geweest naar een slagerij waar wij een complete ambachtelijk Keurslager konden vestigen. Wij hebben de Keurslager in Elst kunnen overnemen, een mooie uitdaging. In 2015 hebben we de Keurslager losgelaten en zijn overgegaan onder de naam Vleesspecialist Uit de Bosch.

 

Afbeelding

Kom langs!

Klaas, Katja en team staan elke dag voor jou klaar met heerlijke producten. Kom gerust een keer langs of neem contact op!

Figuur van koe
Afbeelding Vleesspecialist Uit de Bosch
Icoon USP Vleesspecialist Uit de Bosch

Kwaliteit gegarandeerd

Icoon USP Vleesspecialist Uit de Bosch

Met goud bekroond

Icoon USP Vleesspecialist Uit de Bosch

Lokaal ambachtelijk vlees

Meer informatie

Rundvlees
Ons rundvlees komt uit Horssen. Echt top kwaliteit rundvlees uit de Betuwe. De runderen krijgen goed eten en hebben alle ruimte om rustig te leven. Wat resulteert in mooi mager vlees, smaakvol en botermals. De runderen worden in onze eigen slagerij verwerkt.

Worstmakerij
In de worstmakerij maken wij wekelijks licht gezouten en gerookt rookvlees. Volgens recept van opa Uit de Bosch worden de muizen gezouten, gerijpt en gerookt. Mals en mager rookvlees dat smelt op de tong. De nieuwe worstmakerij is EEG waardig, gescheiden verwerking van vers en bereid product volgens HACCP regels.

Afbeelding

Kom gezellig langs in de winkel in Elst of bestel telefonisch!

Winkel

Dorpsstraat 54

6661 EM Elst (Gld.)

Afbeelding Vleesspecialist Uit de Bosch

© Vleesspecialist Uit de Bosch

Website realisatie: Pixel Creation